Akkurat som på cafe

Jeg kjøpte meg en melkeskummer som både varmer og skummer melka, OBH Nordica Latte Pronto Piano Black. Målet var å kunne lage meg en mocca som var like god som de beste jeg får kjøpt på cafe på kortest mulig tid. Jeg vil ha noe enkelt, som krever minimalt med oppvask.

Jeg har sjokoladesaus fra Alt om Bar, den eneste linken jeg fant var til Dark Chocolate, men jeg har vanlig (lys) sjokolade. Sausen er kjempegod, og er i tillegg under halvparten av prisen på det man kjøper i butikk. I butikk koster det over 250,- for en slik flaske, men på “alt om bar” koster det bare 95,- (med porto i tillegg).

Målet om en mocca som er like god som på cafe har jeg oppnådd, men med litt mer oppvask enn ønsket. Desverre så fester melka seg til bunnen av melkeskummeren, så det må gnikking til for å vaske den. Det holder ikke å bare kjapt gå over den. Jeg kom helt tilfeldig i prat med en annen dame mens jeg kikket på melkeskummere, og hun anbefalte Nespresso sin som ikke brenner melka fast. Desverre så er jeg ikke villig til å spandere 700,- på en ny melkeskummer 🙁

Det fine er at nå får jeg mocca kosen hjemme. Nå klarer jeg helt fint å blogge hjemmefra med en mocca på bordet, og oppnår den samme gleden. Det hjelper nok på at jeg har flyttet til en ny leilighet som jeg stortrives i også 😉

About Haridasi

integrity - the state of being whole, entire, or undiminished.
This entry was posted in Inspiration & reviews, Norsk and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *