Kolikk

Jeg leser alt jeg kommer over om kolikk, og jeg blir bare mer og mer provosert. Veldig mange råd er knyttet til å etterlikne hvordan barnet hadde det i magen, samt sette på repetetiv “støy” som støvsuger etc.

Et veldig godt eksempel på disse elendige rådene: Ny teknikk mot kolikk

Ungen har det vondt i magen, og rådene som gis er å pakke ungen inn og lage suselyder??? Om en voksen har sterke magesmerter hver dag i tre måneder, så gir man ikke den voksne anbefalingen å høre på favorittmusikken sin hver dag i tre måneder og bruke en varmeflaske.

Og ikke nok med det, kolikk kommer når ungen er mellom 2 – 4 uker gammel. Måten å diagnosere dette er følgende:

Periodevis skriking hos et spedbarn (under 3 måneder gammel) mer enn 3 timer per dag, oftere enn tre dager per uke i mer enn tre uker
Kilde: http://www.helsedoktoren.no/pc-240-39-Kolikk.aspx

Ungen er allerede nesten en måned når man blir mer og mer sikker, men neida. Dette skal pågå i mer enn tre uker før man er sikker på at ungen har kolikk. Ungen er allerede da 2 måneder gammel før diagnosen er klar, og kolikk skal gå over når ungen er 3 måneder.

For noe fullstendig bullshit! Ungen er praktisk talt ferdig med kolikk perioden når man har fått diagnosen.

Hvorfor ikke innrømme det åpenbare? Legestanden er fullstendig uvitende når det gjelder kolikk, og problemer med spedbarn er for uinteressant til at de ønsker å finne en løsning på det. Neida, la ungene bare ha smerter i tre måneder, det er løsningen til legestanden.

Idioti !

…. og i mellomtiden gråter foreldrene nesten like mye som ungen… Og moren avstår fra alt mulig av matvarer i håp om at det hjelper. Så nå avstår jeg fra brus, kaffe, svart te, sjokolade også skal jeg begynne å holde meg unna alt av melkeprodukter.

About Haridasi

integrity - the state of being whole, entire, or undiminished.
This entry was posted in Health, Norsk. Bookmark the permalink.

One Response to Kolikk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *