Yet again…

I have another gallstone attack. They come about every second day now. Anybody will say that you get little sleep when having a baby. Try having a baby, gallstone attacks every second day and on top of that – sleep issues. Sometimes I wonder how little sleep is required before hallucinations come.

I like the painkillers I get for the gallstone a little too much now. When I take them, it takes about an hour before the effect fully sets in, but then suddenly my loss of sleep that night is the plan of the universe and everything is just as it’s supposed to be. I like being drugged and not feeling any pain. Or hunger.

Just five nights left until the operation.

Then I can drink coffee again. And cola.

I wonder if that was the plan of the universe?

About Haridasi

integrity - the state of being whole, entire, or undiminished.
This entry was posted in English, My life. Bookmark the permalink.

5 Responses to Yet again…

 1. Anett says:

  Har også problemer med gallestein, men har heldigvis ikke hatt noen angrep på noen md. Har fått painkillers, men ikke brukt de ennå.

  Jeg fikk beskjed om at hvis jeg har 2 eller flere kraftige angrep i løpet av 12 md så vurderer de operasjon. Håper ikke du har kraftige anfall så ofte 🙁

 2. Anett says:

  Haha – og jeg kan ikke lese 😀 Du får operasjon, ja 😀

  Det er bra!

 3. Hei Anett!

  Det var trist å høre at du også har gallesteinsanfall ! Det er noe jeg kun vil ønske min værste fiende.

  Jeg hadde også kontroll på gallesteinsanfallene mine (kom ca. hver tredje måned) helt til jeg ble gravid og nå etter jeg fødte Simon. Etter det så har jeg spinnvilt med anfall.

  Med gallestein så blir det en haug med regler rundt spising og jeg ble bare reddere og reddere. Det er lite kjent, men koffein (kaffe, cola) skal du være veldig forsiktig med når du har gallestein.

  Jeg skal ta operasjon nå, og jeg vil egentlig anbefale deg det samme. Jo fortere man tar operasjon, jo mindre sjanse er det for smerter etter operasjonen. Les denne: https://www.onlinelege.no/svar/_smerter-etter-fjerning-av-galleblaeren-postcholecystektomisyndrom_ref:bhaidf48

  Jeg har en 21% sjanse for å få smerter etter operasjonen og det er alt for høy prosentandel spør du meg.

  Huff – jeg likte virkelig ikke å høre at du har gallestein også. Du har min fulle medfølelse.

 4. Anett says:

  Jeg tror jeg står over operasjon hvis jeg kan. Svigermor har hatt det og det er mye dill etterpå også sier hun – veldig forsiktig med både søt og fet man.

  Jeg har ikke fått noen tips til hva jeg bør ligge unna og inntil videre er de så sjeldne at jeg (nesten) overlever 😉 MEN – jeg kan nok fort endre mening om de kommer oftere!

  Håper operasjonen gikk bra!

 5. Jeg har hørt at de fleste kan spise hva de vil etterpå men ikke for mye av tung mat som ribbe og pinnekjøtt. Det er nok individuelt. Har man først fått gallestein, så får man plutselig mange regler rundt hva man kan og ikke kan spise uansett.

  Jeg hadde som deg at jeg hadde få anfall, og hadde ikke lyst til å tukle med kroppen om jeg kunne la være. Jeg kom over den magiske grensen på hva som er greit. Spesielt ved ferier så kom anfallene alt for ofte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *